Пловдивчани се събраха на пред Община Пловдив на протест под наслов:

...
Пловдивчани се събраха на пред Община Пловдив на протест под наслов:
Коментари Харесай

Пловдивчани на протест пред Общината: Искаме си Панаира

Пловдивчани се събраха на пред Община Пловдив на митинг под наслов: " Последен късмет за Панаира ". Протестиращите показаха терзание, че теренът ще се застрои и пожелаха акциите да се върнат на Пловдив, скандирайки " Искаме си Панаира ". 
Прочетете още
Организаторите означават, че след отхвърли на Търговския указател да впише решнието за увеличение капитала на „ Пълдин туринвест “ АД с претекст, че оценката на апортираните акции не е настояща, съществува  реална законова опция локалната и държавна власт да обединят напъните си в опазване на собствеността си в Международен панаир Пловдив.

За пловдивчани Международния панаир е знак на града, с голямо културно и икономическо значение в неговия подем, се сплотяват в настояванията си към кмета на Варна Иван Портних и общинските съветници на Община Варна, както и към министъра на стопанската система, да подхващат ограничения за прекъсване на апорта, показват още уредниците на митинга.

По-рано през днешния ден стана ясно, че е формирано досъдебно произвеждане от Апелативна прокуратура – Варна против кмета на Варна Иван Портних във връзка с акции на общината в Пловдивския панаир. В отговор той съобщи: " Проблемът с Пловдивския панаир е пловдивски.Той разясни, че целият проблем с панаира идва от Костово време. Тогава той е бил приватизиран, а тогава зам.-министър е била сегашната лидерка на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова. "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР